Over ons

Wij zijn Beeldmaat

Verhalen vertellen is onze passie. Je meenemen naar een andere werkelijkheid en je laten verwonderen. Het wauw-effect creëren en verwachtingen overtreffen. Dát is wat we het liefst doen en we gaan door totdat we dit bereikt hebben voor jouw video.

Hoe we dat doen? Door mensen centraal te stellen in ons werk – human driven content noemen ze dat. Want wij geloven dat dát de kracht van een goed verhaal is. Op deze manier zetten we jouw visie om in werk waar mensen blij van worden. En daarvoor hebben we alles in huis: camera, editing, belichting en geluid. We gaan met een hoop enthousiasme tot het uiterste om een product neer te zetten dat geheel naar jouw wensen is – en het liefst nog een beetje meer.

Een goed concept, duidelijke communicatie en een fijne samenwerking staan centraal. De aandacht trekken van de kijker en emoties overbrengen is het doel. Daarbij willen we eerst zelf tevreden zijn voordat we een project opleveren. En daarom steken we graag extra tijd en moeite in een video. Hiervoor worden per project de beste specialisten gekozen en ingevlogen om jouw video tot een succes te maken.

hoe wij werken

Onze werkwijze

1. Koffie!

Een fijne samenwerking begint met een goede kennismaking. Wat zijn je doelen en wat wil je nu écht bereiken? En hoe kan video daarin een rol spelen? Met een combinatie van jouw verhaal en onze vakkennis en creativiteit gaan we samen aan de slag voor een mooi eindresultaat.

2. Het concept.

Als de koffie goed smaakte gaan we aan de slag met een concept. Kun je je hierin vinden? Dan gaan we aan de slag! Toch nog niet helemaal naar wens? We brainstormen nog even verder. Samen komen we tot een goed script, want het is tenslotte jouw verhaal dat we vertellen.

3. Let’s shoot!

Wanneer het script staat kan het filmwerk beginnen. We plannen een datum en bepalen de locatie, op basis van jouw wensen en onze ervaring. Samen maken we er een productieve en gezellige dag van – zo leuk dat je bijna zou vergeten dat we aan het werk zijn.

4. Editing.

Na het filmen gaan we aan de slag met de beelden. We selecteren de beste shots, perfectioneren de kleuren en optimaliseren het geluid. Alle details moeten kloppen om jouw video tot leven te brengen. We creëren een beleving die jouw kijkers bijblijft!

5. De oplevering.

Het moment suprême. Het moment waar we allemaal op gewacht hebben: de eerste versie van de video! Is het liefde op het eerste gezicht? Mooi! Heeft het toch nog wat aanpassingen nodig? Gaan we doen. Pas als jullie tevreden zijn, zijn wij dat ook.

een greep uit onze opdrachtgevers

Voor wie wij werken

Samen een toffe video maken?

Contact opnemen